Ponyva gyártás

PONYVATEXTIL BT.

ponyva gyártás

Üdvözöljük cégünk oldalán, ahol a legmagasabb minőségű PVC ponyvákat gyártjuk és forgalmazzuk! Célunk, hogy ügyfeleink számára olyan termékeket biztosítsunk, amelyek minden körülmények között megállják a helyüket, legyen szó ipari, kereskedelmi vagy személyes felhasználásról.

Kiváló minőség

Tartós megoldás

MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Tartósság és Megbízhatóság!

A PVC ponyva anyaga rendkívül ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben. Az automata, forrólevegős hegesztőgépekkel történő összeillesztés biztosítja, hogy nincsenek varrási felületek, ahol a víz vagy a nedvesség átszivároghatna. Ez garantálja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.

Épület ponyva

A PVC ponyva felülete alkalmas dekorációs és reklám célokra is. Akár építkezéseken, rendezvényeken, akár reklámkampányokban használja, a PVC ponyva mindig kitűnő választás.

Autóponyva

A ponyva széleit visszahajtva leszegjük, így megelőzve a felhelyezett ringli karikák kiszakadását. Ez a technika növeli a ponyva ellenálló képességét és tartósságát, még intenzív szállítmányozásbeli használat mellett is.

Keressen elérhetőségeinken!

Keressen minket telefonon, e-mailben vagy töltse ki az árajánlatkérő űrlapunkat, hogy személyre szabott ajánlatot készíthessünk Önnek.

PONYAVATEXTIL BT. - SZEGED

Miben tudunk segíteni?

Egyedi ponyva gyártás: Az Ön igényeihez igazodva egyedi méretekben és színekben is gyártjuk ponyváinkat. Legyen szó bármilyen speciális kérésekről, mi készséggel állunk rendelkezésére.

Gyors és pontos szállítás: Tudjuk, hogy az idő pénz, ezért garantáljuk a gyors és pontos szállítást, hogy Ön mielőbb használhassa új ponyváját.

Professzionális tanácsadás: Szakértő csapatunk minden lépésnél segíti Önt, a tervezéstől kezdve a kivitelezésig. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy a legjobb megoldást találjuk meg Önnek.